SNACKBAR DE VELUWSE JAGER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1499 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar de Veluwse Jager. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 20:37 Op tijd bezorgd. Eten was heerlijk!
24 sep 2022 om 21:04 Al ons eten was koud heel jammer, je betaald er wel voor echt een teleurstelling
24 sep 2022 om 19:29 Gehaktballen en frikandellen waren te lang gefrituurd en daardoor erg taai .
22 sep 2022 om 21:15 Was weer heerlijk
21 sep 2022 om 21:41 Het eten was zeer goed
16 sep 2022 om 20:07 Leuke mensen leuk service
3 sep 2022 om 0:23 Prima eten en leuke gasten die bestelling kwamen brengen. Helemaal blij mee!
2 sep 2022 om 21:40 Ik had 2 broodjes kroket en kon kiezen uit een aantal sausjes. Maar ik kon niet kiezen voor mosterd en dat hoort toch op een kroket. Dus dat vind ik wel een min-punt. Hete eten was lekker.
1 sep 2022 om 21:02 Eten was lekker. Jammer dat er de laatste echt minder patat in de familiezakken zit. We bestellen momenteel voor een persoon extra en dan hebben we net genoeg.
31 aug 2022 om 8:29 Altijd goed!
30 aug 2022 om 19:23 Het eten werd snel gebracht en binnen de aangegeven tijd nog. Het eten was heerlijk
30 aug 2022 om 5:59 Super snel geleverd. Warm en prima kwaliteit.